INSTANT MARKETINGTERVEZÉS

 
 3X több bevétel, fele annyi idegeskedéssel! Érdekel???
Ha vállalkozó vagy ezt feltétlenül el kell olvasnod, Téged is érint! A konkurencia a nyakadban liheg, bevételeid nem nőnek, ugyanakkor, nem akarod drágábban adni termékeidet, szolgáltatásaidat. Reklámozol, kipróbálod az online marketing adta lehetőségeket is, a marketing mégsem hozza a beígért eredményeket. A kulcsszó: marketingtervezés!

Kihívásokkal teli a vállalkozói lét, tudjuk mindannyian. De ha már vállalkozásba fogtál, akkor biztosan nyitott, fejlődésre vágyó, kreatív ember vagy, tele ötletekkel, ami előreviheti cégedet. Nem véletlenül olvasod ezeket a sorokat! Most is a vállalkozásodért teszel, ezt ne feledd! Mi is jól tudjuk, mennyi feladattal, nehézséggel, de sikerélménnyel is jár a cégvezetés. Az egyik legnehezebb feladat a megfelelő, értékes vevők megszerzése.

Aki vállalkozik, az bizony egész nap pörög. Vegyük egy átlagos napodat: Kikelsz reggel (hajnalban?) az ágyból, (vigyázol, hogy először a jobb lábad érjen földet). Iszol egy jó feketét, hogy megdobja a vérnyomásod. Kezdődik a nap: találkozol meglévő ügyfeleiddel, vásárlóiddal, de újak, nagyok csak nem akarnak jönni! Hol lehetnek, gondolkozol, egy nagy pohár kávé társaságában. Hazamész felcsapod a laptopod, és mivel szembesülsz elsőként? A konkurenciát hirdetését látod. Nem hagy nyugodni a gondolat összeszűkült gyomorral, fekszel az ágyban és azon forognak a fogaskerekek az agyadban vajon a vevőim is látják ezt a hirdetést, vajon holnap is engem fognak választani?

Ha eleged van az álmatlan éjszakákból, és az állandó stresszből, a rendszertelen életmódból, a félresikerült online kampányokból, akkor tégy rendet először a marketingedben! Alkalmi, átgondolatlan kampányok helyett gondolkozz stratégiában. Készíts pontos terveket, hogy a megvalósítás már gyerekjáték legyen, és az eredmények is jönni fognak.

Összeállítottunk számodra egy egynapos Instant Marketingtervezés tréninget, ahol a saját vállalkozásodon dolgozhatsz, és a nap végére egy kész marketingtervvel leszel gazdagabb! Nem kell mást tenned, mint magaddal hozni vállalkozói mentalitásod, ötleteid és mi garantáljuk, bevételeid egyre csak gyarapodni fognak. Nem kell tovább idegeskedned. Ráadásul nem pusztán a vevők érkeznek, hanem a legjobb vevők, a legértékesebbek, akik számodra a legtöbb bevételt hozzák.

AKIK MÁR RÉSZT VETTEK A TANFOLYAMON

Zoltán (egyéni vállalkozó)

„Ma már el sem tudom képzelni a vállalkozásom, tervezett marketing nélkül."

Ilona (boltvezető)

„Ezeken a kurzusokon ismerkedtem meg a marketingtervezéssel, előtte nem tudtam róla semmit, csak ott hirdettem, aki éppen megtalált valami „kihagyhatatlan” ajánlattal. Belefogtam komolyan elkezdtem vele foglalkozni, hirdetni online, ma már 4 üzletem van Tatabányán."

Réka (fodrász)

„Olyan kampányt tudtam kiépíteni, amely folyamatosan hozza a vevőket. Automatizáltam a vevőszerzést, de van, amikor új kuncsaftokat már nem is tudok fogadni, csak visszajáró ügyfelekkel foglalkozom."

Lajos (építőipari kivitelező)

„Bevételeim triplájára nőttek, egyre több embert tudok foglalkoztatni, évi 5 lakóházat is fel tudunk húzni, a korábbi kettő helyett."

MIT KAPSZ A TRÉNING SORÁN?

 
Beláthatod, hogy a marketing mégsem olyan bonyolult, mint amilyennek sok „szakértő” beállítja.
 • segítséget, ha elakadsz
 • számos konkrét példát, ötletet, a Te iparágadbból is
 • vonalvezetőt, amely segít a további, hasonló tervek elkészítésében
 • megkapod - Te magad fogod elkészíteni - egyoldalas marketingtervedet, természetesen ennek a sablonja örökre a tiéd
 • kiszámítjuk, mennyit ér egy vevőd, ami azért fontos, hogymegtudd, mennyit érdemes egyáltalán rákölteni a megszerzésére
 • egy eszközlistát, amelyek közül összeállíthatod saját terméked vagy szolgáltatásod jövő évi marketingmixét
 • iránymutatást, jó tanácsokat arra vonatkozóan, hogyan valósítsd meg a tervet sikerrel, hogyan indulj el
 • jó társaságot, nyitott, vállalkozókat, akár új üzleti kapcsolatokat, kapcsolatokat
 • jó kávét és egészséges finomságokat
 • ráadásként megkapod saját marketingtervünket, amelyet akár mintaként is használhatsz majd
Emeld ki vállalkozásod a többi közül, ne hagyd, hogy mások lekörözzenek, mindig legyél egy lépéssel mások előtt! Tervezd meg saját marketinged, mindezt úgy, hogy folyamatos segítséget kapsz a tanfolyam során! Amennyiben elkészíted, és komolyan betartod célkitűzéseidet, olyan eredményekre is képes leszel, amelyről eddig csak álmodtál.

MENNYIBE KERÜL?

A tréning díja: 14.900 Ft

-50% Hozd magaddal a marketinges feladatokkal megbízott kollégádat is, és ő fél áron jöhet!

Ez magában foglalja:
 • az egész napos tréninget
 • finom kávét és egészséges finomságokat
 • a tréning során használt anyagokat, sablonokat
 • jó társaságot
 • további meglepetéseket

 

 

 

 

HELYSZÍNEK, IDŐPONTOK

OROSZLÁNY, Táncsics Mihály út 59.

2018. május 15. 9-16

TATA, Agostyáni út 6.

2018. május 18.  9-16 

JELENTKEZÉS

Az általad kiválasztott tanfolyamra az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni. A jelentkezés beérkezését követően díjbeküldőt küldünk. Jelentkezésed a díj kiegyenlítése után válik véglegessé. Minderről e-mailben visszajelzést küldünk.

Úgy kezeljük adataidat, ahogy ezt Tőled is elvárnánk. Itt elolvashatod, hogyan (Adatvédelmi tájékoztató)

Küldés