ONLINE MARKETINGTERVEZÉS 2021

2021-ben csak BRUTÁL marketinggel nyerhetsz! Felkészültél?

Ha vállalkozó vagy ezt feltétlenül el kell olvasnod, Téged is érint! 

A 2020-as év felejtős, a vevők kivárnak, vagy tönkrementek, a konkurencia a nyakadban liheg és a túlélésért bármit megtesz, bevételeid nem nőnek, árat emelni nem tudsz... Reklámozol, kipróbálod az online marketing adta lehetőségeket is, a marketing mégsem hozza a beígért eredményeket.

A kulcsszó: MARKETINGTERVEZÉS!

Kihívásokkal teli a vállalkozói lét, tudjuk mindannyian. De ha már vállalkozásba fogtál, akkor biztosan nyitott, fejlődésre vágyó, kreatív ember vagy, tele ötletekkel, ami előreviheti cégedet. Most is a vállalkozásodért teszel, ezt ne feledd! Mi is jól tudjuk, mennyi feladattal, nehézséggel, de sikerélménnyel is jár a cégvezetés. Az egyik legnehezebb feladat a megfelelő, értékes vevők megszerzése.

Aki vállalkozik, az bizony egész nap pörög. Vegyük egy átlagos napodat: Kikelsz reggel (hajnalban?) az ágyból, (vigyázol, hogy először a jobb lábad érjen földet). Iszol egy jó feketét, hogy megdobja a vérnyomásod. Kezdődik a nap: találkozol meglévő ügyfeleiddel, vásárlóiddal, de újak, nagyok csak nem akarnak jönni! Hol lehetnek, gondolkozol, egy nagy pohár kávé társaságában. Hazamész felcsapod a laptopod, és mivel szembesülsz elsőként? A konkurencia hirdetését látod. Nem hagy nyugodni a gondolat, összeszűkült gyomorral fekszel az ágyban és azon forognak a fogaskerekek az agyadban vajon a vevőim is látják ezt a hirdetést, vajon holnap is engem fognak-e választani?

marketingtervezés

Ha eleged van az álmatlan éjszakákból, és az állandó stresszből, a rendszertelen életmódból, a félresikerült online kampányokból, akkor tégy rendet először a marketingedben! Alkalmi, átgondolatlan kampányok helyett gondolkozz stratégiában. Készíts pontos terveket, hogy a megvalósítás már gyerekjáték legyen, és meglátod, az eredmények is jönni fognak.

 

Összeállítottunk számodra egy egynapos Online Marketingtervezés tréninget, ahol a saját vállalkozásodon dolgozhatsz, és a nap végére egy kész marketingtervvel leszel gazdagabb! Nem kell mást tenned, mint előkészíteni vállalkozói mentalitásod, ötleteid, magaddal "hozni" egy termékedet és mi garantáljuk, bevételeid egyre csak gyarapodni fognak. Nem kell tovább idegeskedned. Ráadásul nem pusztán a vevők érkeznek, hanem a legjobb vevők, a legértékesebbek, akik számodra a legtöbb bevételt hozzák.

Marketing terv? Nincs szükségem sok-sok oldal felesleges dumára!

Sokakban él még az a téveszme, hogy a marketing terv egy hosszú, unalmas olvasmány, tele bullshitekkel, amit ráadásul nem is lehet megérteni. Bevallom sok évvel ezelőtt én is kaptam olyan megbízást, hogy írjak marketing tervet, de legalább 100 oldal legyen ám!...igen pályázathoz kellett.

Pedig a tervnél nem az oldalszám, hanem a logikus felépítés, a lényeg kiemelése számít. A tervet magadnak készíted! Csak semmi sallang! Mi a saját marketing tervünket évek óta összefoglaljuk egy (!) oldalon. A konkrét feladatok, szövegek, grafikák természetesen majd készülnek, de már terv alapján. 

A workshopon nem csak megosztom Veled az egyoldalas - én csak "instant"-nak nevezem - tervezési sablont, de mintaként megkapod egy konkrét termékünk, konkrét 2021-es marketingtervét is!

MIT KAPSZ MÉG A WORKSHOP SORÁN?

 

Beláthatod, hogy a marketing mégsem olyan bonyolult, mint amilyennek sok „szakértő” beállítja.

 • segítséget, ha elakadsz
 • számos konkrét példát, ötletet, a Te iparágadbból is
 • vonalvezetőt, amely segít a további, hasonló tervek elkészítésében
 • megkapod - Te magad fogod elkészíteni - egyoldalas marketingtervedet, természetesen ennek a sablonja örökre a Tiéd
 • kiszámítjuk, mennyit ér egy vevőd, ami azért fontos, hogy megtudd, mennyit érdemes egyáltalán rákölteni a megszerzésére
 • egy eszközlistát, amelyek közül összeállíthatod saját terméked vagy szolgáltatásod jövő évi marketingmixét
 • iránymutatást, jó tanácsokat arra vonatkozóan, hogyan valósítsd meg a tervet sikerrel, hogyan indulj el
 • jó társaságot, nyitott, vállalkozókat, akár új üzleti kapcsolatokat
 • ráadásként megkapod saját marketingtervünket, amelyet akár mintaként is használhatsz majd
 • A jó kávéról és egészséges finomságokról most Neked kell gondoskodnod...vagy mégsem? A jelentkezésnél mindenesetre olyan postacímet adj meg, ahol tényleg megtalál a postás!
Emeld ki vállalkozásod a többi közül, ne hagyd, hogy mások lekörözzenek, mindig legyél egy lépéssel mások előtt! Tervezd meg saját marketinged, mindezt úgy, hogy közben folyamatos segítséget kapsz! Amennyiben elkészíted, és komolyan betartod célkitűzéseidet, olyan eredményekre is képes leszel, amelyről eddig csak álmodtál.

IDŐPONT

MIKOR? 2021. április 16. péntek 9-16 óráig 

HOL? Ezt most Rád bízzuk. Legyen kényelmes, inspiráló a környezeted! Szükséged lesz egy online részvételre alkamas számítógépre is. A workshop Zoom linkjét és a további tudnivalókat emailen küldjük majd Neked.

Jelentkezési határidő: 2021. április 11.

MENNYIBE KERÜL?

A részvétel díja: 17.900 Ft (+áfa)

-50%  Hozd magaddal a marketinges feladatokkal megbízott kollégádat is, és ő fél áron jöhet!

Ez magában foglalja:
 • az egész napos workshop részvételt
 • a tréning során használt anyagokat, sablonokat
 • jó társaságot
 • további meglepetéseket

Gondold át az előző évet, használd ki az év eleji szusszanásnyi időszakot és motivációt arra, hogy alaposan felkészülj 2021 kihívásaira! Vértezd fel magad a tudással, maxold ki a marketinged!

JELENTKEZEM

Az általad kiválasztott tanfolyamra az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni. A jelentkezés beérkezését követően díjbeküldőt küldünk. Jelentkezésed a díj kiegyenlítése után válik véglegessé. Minderről e-mailben visszajelzést küldünk.

Úgy kezeljük adataidat, ahogy ezt Tőled is elvárnánk. Itt elolvashatod, hogyan (Adatvédelmi tájékoztató)

Küldés

Gyakran ismételt kérdések

MI A MEGRENDELÉS, A FIZETÉS ÉS A JELENTKEZÉS MENETE?
 1. Töltsd ki az Jelentkezés űrlapot az adataiddal!  (Döntsd el, hogy egyedül csatlakozol, vagy kollégáddal egytt. Ha ketten jöttök, ő féláron velünk lehet! Most van lehetőséged megadni a kuponkódodat, ha rendelkezel ilyennel.) 
 2. Kattints a küldés gombra!
 3. 24 órán belül emailben kapsz egy díjbekérőt. (Ha nem találsz tőlünk levelet, lehetséges, hogy az e-mail a spam mappába került. Sajnos ez néha előfordul. Ha ott sem találod, mindenképp írj nekünk az info@marketikum21.hu és azonnal utánanézünk, mi lehet a probléma.)
 4. Utald át az összeget. Amint a befizetésed megérkezik, a jelentkezésed attól kezdve érvényes a workshopra.
 5. E-mailben kapsz egy értesítést arról, ha az utalásod megérkezett, és a jelentkezésedet véglegesítettük.
 6. A workshop előtt pár nappal kapod meg a hozzáféréseket. Ehhez a Zoom webinárium rendszerét használjuk. 
 7. A hozzáférésekkel egyidőben minden részletes információt megkapsz a workshoppal kapcsolatban, hogy ráhangoldóva csatlakozhass. Lehet, hogy meglepetés is érkezik majd 🙂
A leírásban igyekeztünk kiemelni, kinek szól az adott tanfolyam, és pontosan mit tartalmaz a tananyag. Neked szól a képzés, ha vállalkozó vagy és szeretnéd ha nem kellene folyton idegeskedned a marketinged miatt. Lehet, hogy szereted a marketinget és azért akarsz vele tudatosabban foglalkozni, és az is elképzelhető, hogy csak nyűg a számodra, amit szeretnél minél kevesebb idő/energiabefektetéssel megúszni. 

Ha marketinges vagy egy kisebb vállalkozásnál, vagy egyszerűen Neked jutott a feladat, hogy a cég marketingjével foglalkozz, akkor is segítség lesz. Érdemes együtt jönnötök, hogy utána közösen, közös nyelvet használva tudjatok dolgozni.

Tapasztalatunk szerint a tanfolyami résztvevők segítséget kapnak abban, hogy logikusan felépítve végezzék a marketingfeladatokat, tisztában legyenek döntéseik okával és következményeivel, és ha kell ki is tudják szervezni marketingüket.

MÉG SOHASEM TANULTAM MARKETINGET, AKKOR IS ÉRDEMES MENNEM?
A problémáink, acélok és a kihívások, amivel év elején szembenézünk: azonosak. Ha úgy döntöttél, hogy szeretnél foglalkozni a marketigeddel, akkor itt a helyed. Nem célunk, hogy a marketinget halálbiztos trükkök és vevőhipnotizáló praktikák gyűjteményeként mutassuk be. Ha nem vagy eléggé biztos magadban (de miért ne éreznéd, hiszen a szakmádban az egyik legjobb vagy, nem?), hozz magaddal egy kollégát is, együtt jobban érzitek majd magatokat

MILYEN TECHNIKAI ESZKÖZÖKRE VAN SZÜKSÉG A WORKSHOPON VALÓ RÉSZVÉTELHEZ?
Webináriumi részvételhez internetkapcsolatra és számítógépre/laptopra/tabletre vagy telefonra van szüksége a résztvevőknek.

A WORKSHOPON HASZNÁLUNK-E MIKROFONT? BE KELL-E KAPCSOLNOM A SAJÁT VIDEÓKAMERÁMAT?
A Zoom rendszerét használjuk majd a workshop folymán. Mivel gyakorlati feladatokat oldunk meg és a Te vállalkozásodon is dolgozunk, mindenképpen javasoljuk a kamera és a mikrofon használatát, hogy valóban beszélgetni tudjunk.

KÉSZÜL FELVÉTEL A WORKSHOPRÓL, AMIT KÉSŐBB VISSZANÉZHETEK?
A webináriumok felvételeit egy linken keresztül lehet visszanézni, amit a workshop utáni napon kiküldünk a résztvevőknek. A felvétel 10 napig nézhető majd vissza.

HOGYAN TUDUNK MAJD BEJELENTKEZNI AZ ONLINE WORKSHOPRA?
A workshophoz a Zoom rendszerét használjuk majd. A képzés előttpár nappal kapsz egy linket. Ha már használtad a Zoom-ot, azon keresztül tudsz csatlakozni. Ha először használod, akkor a linken keresztül regisztrálnod kell. Egyszerű folyamat, de telefonon segítünk, ha megakadtál.

IGÉNY SZERINT CÉGEKNEK IS TARTOTOK WORKSHOPOT?
Minden workshopot igénybe vehetsz szenélyre szabottan, csak a Te céged munkatársainak is. Írj egy emailt, ha erről szeretnél kérdezni!