ONLINE ARCULAT

Online arculat 1 hét alatt

TEDD RENDBE AZ ONLINE MEGJELENÉSEDET. NÉZZ KI JÓL - ONLINE IS!

Vállalkozóknak, akiknek hirtelen online kell helytállniuk! Hogyan tudod rendbe tenni egy lépésben webes megjelenésedet, az online arculatodat?
Két heti online kutatás eredménye, amely pillanatok alatt segít abban, hogy végre online is hitelesen jelenhess meg. A névjegykártyák ideje lejárt!

Végtelenül egyszerű és hihetetlenül aktuális, amit összeállítottunk Neked

 • frissítheted arc(ulat)odat, következetesen megtartva az eddig rólad kialakult képet
 • magabiztosnak és profinak mutatod magad online térben is (mert hát az is vagy!)
 • villámgyorsan megrendelheted
 • több verzióból válaszhatod ki azt, ami a legjobban tetszik
 • a későbbiekben is használni tudod
 • 1 héten belül hozzájutsz
 • nem kell külön grafikussal, informatikussal és a gyártókkal egyeztetned, mi mindent elintézünk helyetted.
 • ajándékot kapsz, ami már magában megéri a befektetést!

Mikor érdemes az arculatoddal foglalkozni? Kialakítani, módosítani, frissíteni?

 • ha a régi arculatod már nem fejezi ki céged jelenlegi értékeit, céljait – változtass! Minden egyéb esetben vizsgáld felül, biztosan ráfér egy frissítés!
 • Ha célcsoportunk, működési környezetünk változott meg – vedd észre: MEGVÁLTOZOTT! A Te vevőid is online-ná váltak, félnek vagy visszavonultak. Más probléma foglalkoztatja őket, mint eddig.
 • Ha más stílusú kommunikációra, üzenet megosztásra van szükséged – , alkalmazkodj hozzá! Az online tér másfajta kommunikációt igényel
online arculat - profil csomag

ONLINE ARCULAT - PROFIL csomag

♦ rollup, hogy az online találkozók alatt profi háttér előtt lássanak partnereid. Felállíthatod bárhol. Eltakarhatod vele, aminek nem kell látszania és feldobhatod, ha nincs mögötted semmi

♦ elektronikus névjegy, amelyet email aláírásodba illeszthetsz, vagy elküldheted partnereidnek

♦ profilkép (négyzetes képarány, tetszőleges social platformhoz), ami partereidre folyamatosan visszanéz a képernyőről

♦ facebook borítókép ajándékba, mert itt biztos utánad néznek majd

Ne feledd, ha ma megrendeled az ONLINE ARCULATODAT, jövő héten már úgy jelenhetsz meg az interneten, hogy versenytársaid csak irigykedhetnek. Nincs ronda háttér, idegeskedés, stressz, csak profi megjelenés. A szégyenkezésnek vége, jön a magabiztos online vállalkozó, ráadásul azonnal használhatóan!

 

PROFIL csomag: 37.900 Ft+áfa
online arculat - profil csomag

ONLINE ARCULAT - HIRDETÉS csomag

♦ rollup, hogy az online találkozók alatt profi háttér előtt lássanak partnereid,

♦ elektronikus névjegy,

♦ profilkép (négyzetes képarány, tetszőleges social platformhoz)

♦ facebook borítókép ajándékba!

PLUSZ

♦ online banner képek (1-1 négyzetes és fekvő képarányú) amelyet bármilyen hirdetési megjelenés során használhatsz, akár google display hirdetésekhez, akár a Facebookra, akár saját weboldaladon hirdeted vele ajánlataidat

♦ online katalógus (4 oldalon)

♦ ajándék issuu megjelenés, hogy lapozható formában nézegethessék a partnerek, Te pedig elegánsan, csak egy linket kell, hogy küldj nekik

HIRDETÉS csomag: 77.900 Ft + áfa

Miért éri meg?

Csak jelzem: egy alap grafika 150.000 Ft-nál kezdődik… a webgrafika még ennél is drágább. Való igaz: ehhez a csomaghoz nem jár új logóterv. A meglévőből dolgozunk. Mégis 50-75% kedvezménnyel lesz szinte azonnal online arculatod!

Mennyit fizettél eddig a nyomdába? névjegy? szórólap, prospektus? plakát? Fordítsd egy részét az online megjelenésedre!

De tudod mit! Hadd adjunk még egy különleges ajándékot. Nem. Nem azért, hogy jótékonykodjunk a nehéz helyzetben. Mi is a vállalkozásunkból élünk. Azért, mert ha Te komolyan veszed a vállalkozásodat, akkor hasznát veszed annak is, ha átnézzük a jelenlegi megjelenésedet.

Kérd ingyenes online arculat auditunkat! Megnézzük, hogy jelenleg hogyan jelensz meg az interneten. Objektívan leírjuk, mi a jó és min tudnál még javítani a későbbiekben. Lehet, hogy fájni fog egy kicsit, de a Te érdekedet szolgálja. És inkább Te vedd észre előbb, mint a vevőd, netán a versenytársad!

Már ezért megéri megrendelni a csomagokat!

Mit veszíthetsz?

Mit veszítesz, ha nem cselekszel azonnal? Nem akarnak majd veled tárgyalni, mert macerás leszel. Talán meg is mosolyognak, de ki akar üzletet kötni komolytalan partnerrel? Márpedig napról napra építed (le) magad! Ha azonnal lépsz, egy héten belül már profin jelensz meg a laptopok, telefonok képernyőjén. Ha később, akkor napról-napra egyre nagyobb árat fizetsz a nemtörődömségedért!

 
Írd be az adatidat az alábbi mezőkbe, hogy felvegyük Veled a kapcsolatot. 1 munkanapon belül visszahívunk, hogy megbeszéljük a részleteket.
Úgy kezeljük adataidat, ahogy ezt Tőled is elvárnánk. Itt elolvashatod, hogyan (Adatvédelmi tájékoztató).Ne feledd, ha ma megrendeled az ONLINE ARCULATODAT, jövő héten már úgy jelenhetsz meg az interneten, hogy versenytársaid csak irigykedhetnek. Nincs ronda háttér, idegeskedés, stressz, csak profi megjelenés. A szégyenkezésnek vége, jön a magabiztos online vállalkozó, ráadásul azonnal használhatóan!

Kérdésed van? Hívj bizalommal, vagy olvasd el az alábbi részleteket! Kérdezz itt!

#1 Beleszólhatok?

Megrendelésed után személyesen (online) egyeztetünk, majd kapsz egy javaslatot, amelyet kétszer áll módodban módosítani. Ha ez kész, akkor ez alapján elkészítjük az összes anyagot. Természetesen látod őket, mielőtt gyártásra kerül!

 

#2 Milyen formában kapom meg az anyagokat?

A rollupot postán, a szállítási címedre, az elektronikus anyagokat emailben, egy linkkel, ahonnan mindent letölthetsz:

- a névjegyet jpg és pdf formátumban.

- profilképet és a botítóképedet jpg formátumban.

- a banner képeket jpg formátumban

- az online katalógust pdf-ként.

Ismerj meg jobban minket! Lapozd át a blogunkat, vagy kattints a Facebook oldalunkra ! marketing onlone - a Marketikum Facebook oldala