MARKETING-ONLINE

Helyezzük új nézőpontba a marketingedet!

Új nézőpont - Marketing online

ONLINE MARKETING

mára már minden vállalkozó számára teljes egészében ismert szókapcsolat. Tudják, hogy ide tartozik a Facebook, a Google, legtöbben hallottak már a SEO-ról, még ha nem is tudják pontosan milyen lehetőségek rejlenek ezekben az eszközökben, tudják (érzik), hogy szükségük van rá. Csakhogy ez még nem oldotta meg a problémádat! Mert a Te problémád nem ez. Te nem Facebook oldalt szeretnél. Hanem több és főleg jobb vevőket. Olyanokat, akik elkötelezettek, hűek hozzád és tovább is ajánlanak. Tudod, hogy szükséged van az eszközökre, és azzal is tisztában vagy, hogy a vevőid is egyre inkább online érhetőek el.

De ettől még nem működik a marketinged! Ettől még nincs elegendő bevételed, küzdelem az egész vevőszerzés. Cégvezetőként, vállalkozóként a Te feladatod a marketing. Próbálsz tanulni, (online) tréningekre iratkozol be. Sok pénzt és még több időt öntesz egy feneketlen tölcsérbe. Rossz kedvvel ébredsz reggel, azt érzed: megint egy küzdelmes nap következik. Posztolni kellene, valamit kezdeni a weboldallal, belevágni a webáruházba.  Persze ki is szervezhetnéd, de ekkor már nem a Tiéd lenne. Elvesztenéd még azt a kicsi irányítást is felette.

 

Most cseréljük fel a szavakat!

ONLINE MARKETING

marketing online - Marketikum

MARKETING ONLINE

Mert mit szeretnél igazán? Nem találkoztam még olyan vállalkozóval, aki ne szeretett volna több időt. Aztán, hogy ne kelljen a nemszeretem és időrabló feladatokkal bajlódni. És persze vevőket. Jó vevőket. De őket Te ismered igazán, tehát a döntésnek a Te kezedben kell maradnia. Miközben nincs időd megbeszélésekre járni, cikket irogatni (pedig tudod, sőt érzed belül is, hogy erre szükséged van), tesztelgetni. Te CSAK dolgozni szeretnél. Megvalósítani azt, amihez igazán értesz. A lehető legkisebb idő-, energia és pénzráfordítással. Azaz  a leghatékonyabban.

Szükséged van valakire, akivel KÖZÖSEN megvalósíthatjátok a céljaidat. Akinek nem ciki éjszaka írni, és nem érzed rosszul magad, ha nem a megfelelő szakkifejezést használod. Akivel lehet csetelni, vagy éppen skypolni. Úgy kommunikálni, ahogy Te szeretsz és Neked kényelmes. Valaki, aki javaslatot tesz, Te pedig dönthetsz. A megvalósítás időrabló feladatait pedig már elvégzi helyetted.

Egy marketinges, aki online. De nem csak az online felületeidet kezelni, Nem korlátozódik a munkája a Facebook oldaladra. Ha kell névjegyet rendel és küld Neked. Ha szükséges katalógust készít, nyomdába küldi az anyagaidat. Elkészíti a céges prezentációdat és segít kiállni más vállalkozók elé. Egy ember, aki mögött egy egész csapat áll. Persze vállalkozóként ez téged nem érdekel. Neked egy emberre van szükséged, akivel a kapcsolatot tartod. Online. Nem kell találkozókra járni, meginni a hatodik kávét…csak dobni egy üzenetet vagy rácsörögni telefonon. Ő a te marketingesed. Online. On-line.

Választanod kell: Te dolgozol a marketingeden (pedig nem érted, nem értesz hozzá és nincs rá időd – és kedved sem), vagy kiadod a munkát, ezzel viszont a döntés lehetőségét veszíted el , a rálátást, kiadod a kezedből céged legfontosabb stratégiai területét.

 

HOGYAN LESZ TÖBB VEVŐD?

Érdemes végigrágni magad a három egyszerű lépésen!

  • Rövid (online) kérdőívünkben sorold fel azokat a felületeket, ahol megtalálható vagy. Ami látszik belőled (a weboldalad, a facebookod, a youtube csatornád - ha van), vagy akár egy link ahol elérjük a katalógusodat (ha nyomtatott, akkor is fel tudod tölteni a felhőbe a grafikai anyagot, amit a nyomdába küldtél). Bármit, amivel rendelkezel.
  • Írd le azt is, mi a problémád, hol akadtál meg, mi a fő célod!
  • Várj maximum két munkanapot és kapsz egy javaslatot: hogyan érdemes elindulnod. És kapsz mellé egy újabb kérdőívet is, amelyben kíváncsiak leszünk hogy milyen elképzeléseid vannak a megvalósításra: saját magad szeretnéd megvalósítani (mert igen, van, aki szeret és tud is facebookozni!), vagy legszívsebben kiadnád az egészet? Gyorsan szeretnél eredményt és ezért hajlandó lennél költeni is, vagy minél olcsóbban akarod elérni a célt, és inkább időt adsz magadnak?
Izgalmasnak tűnik, kipróbálom!

MENNYIBE KERÜL MINDEZ?

Semmibe. Mi ezzel tudunk Neked segíteni abban, hogy megtedd az első lépést. Hogy ne azt érezd tehetetlennek magad, hogy tudd mi legyen az első lépés. Segítünk az indulásban.
Mert a következő időszak nyertese az lesz, aki hamarabb megteszi az első lépéseket.
És mert mi is voltunk ebben a helyzetben. De mertünk lépni, és most segíttetünk. Fenékbe billentünk, hogy "no, kezd már el"!

MIÉRT KELL KÉT NAPOT VÁRNOM A VÁLASZRA?

Mert Te sem vennél komolyan, ha két kérdés alapján, egy automata rendszeren keresztül megmondanánk Neked a "tutit". Az iparágad, a célcsoportod, a céged viszonylagos ismerete nélkül ezt nem szabad megtenni.

Mert mi is a piacon élünk. Ha csak ingyenes szolgáltatásokat nyújtanánk, akkor nem élnénk. Ezért kis türelmet kérünk Tőled. Kb. két napot. Mert a meglévő ügyfeleink számunkra a legfontosabbak. Akik megbíznak bennünk. Ezt Neked is meg kell értened.

Rajta! Egy próbát megér!

Töltsd ki rövid kérdőívünket, mindenféle kötelezettség nélkül. 

Sorold fel, hol találkozhatnak veled a vevőid jelenleg! Mi pedig teszünk egy egyszerű javaslatot: hogyan javíthatsz az eléréseden. Mindezt ingyen.
Csak hogy megtedd végre az első lépést!

Úgy kezeljük adataidat, ahogy ezt Tőled is elvárnánk. Itt elolvashatod, hogyan (Adatvédelmi tájékoztató)

 

Olvasnál még a témában? Nézd meg cikkünket, amit Neked írtunk! Kattints!

Szívesen olvasnál mást is marketing témában? Lapozd át a blogunkat, vagy kattints a Facebook oldalunkra ! marketing onlone - a Marketikum Facebook oldala