Személyes márka tréning

Személyes márka tréning: fordítsd magadat a javadra!

Kinek van személyes márkája? De most tényleg
...fodrász, kozmetikus, építész, ügyvéd, titkárnő, könyvelő, coach, sportoló,
művész, orvos, tréner, tanár, politikus, asztalos,
tanácsadó, informatikus, egyetemista…
remélem Téged sem hagytalak ki!

Számos olyan szakma, munkakör létezik, olyan magánemberek vagy vállalkozók tevékenykednek körülöttünk, akiknek személye és terméke vagy szolgáltatása nem választható külön egymástól. Te is ilyen vagy?

Tisztában vagy vele, mit gondolnak Rólad a vevőid, versenytársaid, kollégáid, ismerőseid?

Gondolkodtál már azon, hogy a személyes márkád mennyire befolyásolja

 • vevőidet (mennyit vásárolnak Tőled),
 • versenytársaidat (mennyire tartanak Tőled és tekintenek mércének),
 • kollégáidat (szeretnek veled dolgozni, vagy inkább a konkurencia felé kacsintgatnak),
 • ismerőseidet (számítanak Rád és adnak a véleményedre)?

 

Személyes márkája mindenkinek van, a szakmai megítélésedet azonban tudatosan kell formálnod, ha javadra szeretnéd fordítani. Kemény munka, és nem is megy egyik napról a másikra. Általa azonban ismertebbé, elismertebbé válsz, az emberek elfogadják a véleményedet, megfogadják a tanácsaidat, vállalkozóként pedig egy idő után akkor is rendelnek Tőled, amikor nem fut fizetett kampányod. A személyes márkád tehát BEFOLYÁSOLJA az üzletedet és az életedet!

 

„Személyes márkánk egyenlő azzal, amit mások mondanak rólunk a hátunk mögött” (Jeff Bezos, az Amazon alapítója)

 

Mutasd meg magad minden egyes percben, mintha valóban jelen lennél közöttük! Képviseld magad hitelesen és önazonosan! Építsd fel magad, így beszélni fognak rólad, gondolni fognak Rád, ez pedig bevételt hoz majd és megkülönböztet másoktól a piacon.

Mindenkinek van énmárkája, csak valaki nem tudatosan építi; érdemes tehát figyelned rá akkor is, ha nem vállalkozó vagy!

Fontos számodra, hogy Te irányíts? Akkor ott a helyed a személyes márka workshopon!

Miben más ez a képzés, mint a többi?

 • Saját magadon dolgozol, dolgozunk. Az egész napos workshopon a gyakorlatban is végigvesszük azokat a lépéseket, amelyek az erős énmárkához szükségesek.
 • A tréninghez egy egész évre szóló Személyes márka NAPLÓ is jár (postán érkezik majd, még a workshop előtt, így ott már használni is tudod) , amelyben, mint egy jó edző, a workshopot követően is mindig, éjjel-nappal Veled lesz: hetente új javaslatokat tesz márkád erősítésére, átgondolásra és folyamatos cselekvésre késztet!
 • A workshop után sem hagyunk magadra: nem csak a belsődet, de külsődet is a márkádhoz formálhatod majd! 

Miért érdemes elmennem?

 • mert személyes támogatást kapsz, egyrészt szakemberektől, másrészt a többi résztvevőtől
 • mert őszintén, de ezen az egy napon még következmények nélkül nézhetsz szembe önmagaddal
 • mert végre egy napon keresztül csak magaddal foglalkozhatsz
 • mert kiváló a catering és inspiráló a környezet, na jó, erről Neked kell gondoskodnod, de egy meglepetés formájában azért besegítünk! 
 • mindezt egy kiscsoportos online workshopon, egy személyes tanácsadó órabérének feléért!

Mi történik majd pontosan?

Az énmárkát két oldalról építed:

 • Előbb egy belső márkaépítési folyamat indul, amely alapja az önismeret.
 • Majd a külső márkaépítés folyamán láthatóvá is teszünk mások számára.

Ennek megfelelően az egész napos workshop programja is két részre tagolódik:

 • délelőtt magadon dolgozol, majd önbizalommal telten fogsz nekiülni az ebédhez: megtalálod azokat az egyedi tulajdonságaidat, amitől Te vagy Te.
 • délután pedig pontos tervet építesz fel, hogyan tedd ezeket a tulajdonságokat mindenki számára nyilvánvalóvá, láthatóvá, kívánatossá.

Személyes márka tanfolyam

DÁTUM: 2021.06.10. (csütörtök)
IDŐPONT: 9.00 – 16.00
LÉTSZÁM: MAXIMUM 8 FŐ
HELYSZÍN: az irodád, nappalid, vagy akár az ágyad. A lényeg, hogy Te ott legyél!
RÉSZVÉTELI DÍJ: 23.900 Ft (+áfa)
ALL INCLUSIVE:
 • SZAKMAI ANYAGOK
 • AJÁNDÉK 1 évre szóló SZEMÉLYES MÁRKA NAPLÓ
 • CATERING: egészséges SNACK, GYÜMÖLCS, TEA...pont amit szeretsz. Mert erről Neked kell gondoskodnod, de ha jó postacímet adsz meg jelentkezéskor, akkor még meglepetést is hozhat a postás!

MIT KELL MAGAMMAL VINNEM, HOGY KÉSZÜLJEK?

Önmagadat. Őszinteséget és lelksedést. A többit emailben vagy postán megküldjük előre.

 

HOGYAN VEHETEK RÉSZT AZ ESEMÉNYEN?

Regisztrálni itt az oldal alján lévő űrlapot kitöltve tudsz, fizetni pedig átutalással. A jelentkezés után kapott visszaigazoló e-mailben minden infót küldünk Neked, e díjbekérővel együtt. A számlát szintén elektronikusan kapod meg.

A workshopra 23.900 Ft a részvételi díj, amelyben benne van

 • a tudás és a gyakorlat
 • nyomtatott anyagok,
 • tovább a kapcsolatépítés lehetősége, 
 • egy vadiúj, még meleg és bőrillatú Személyes Márka Napló, amelyet a tréninget követően egy éven keresztül tudsz majd használni (!) 
 • Facebook zárt csoport tagság, ahol további tippeket és egy támogató közösséget kapsz, hogy ne érezd magad egyedül munka közben,
 • valamint egy kis meglepetés.

 

MEDDIG ÉRDEMES JELENTKEZNI?

A workshopra 2021. június 8-ig jelentkezhetsz!  Jelentkezésed a workshop díjának elutalásával válik véglegessé.

Érdemes igyekezned, mert a férőhelyek korlátozott számban elérhetők!

Ha esetleg betelt a tréning, akkor is tudsz jelentkezni, de csak várólistára. Ebben az esetben emailben értesítünk a következő workshop időpontjáról

"25 éve foglalkozom marketinggel, 15 éve vállalkozom. Régebben a brandépítést a "nagy játékosok" kiváltságának tartották: Coca Cola, Volvo, Yale, hogy csak párat említsünk. Mára azonban változott a piac, változtak a vevők és szerencsére a marketing eszköztára is. Ma már a bizalmon alapuló hosszú távú együttműködések a sikeresek, amely alapja a márka, a brand. Ma már tudatosan kell építenünk márkánkat, mint munkáltató (Employer brand) és mint vezető, vagy vállalkozó EMBER is. Ez a personal branding." (Deés Szilvi, a tréning vezetője)

Deés Szilvia személyes márka építés "a marketinghekker"

JELENTKEZÉS

Az általad kiválasztott workshopra az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni. A jelentkezés után kapott visszaigazoló e-mailben minden infót küldünk. A díjbekérőt szintén emailben kapod meg.

Ha rendelkezel kuponkóddal, ne felejtsd el beírni!

Úgy kezeljük adataidat, ahogy ezt Tőled is elvárnánk. Itt elolvashatod, hogyan (Adatvédelmi tájékoztató)

Mert bármi is legyen a vége, bármilyen intenzitással is veted bele magad a márkaépítésbe, egy biztos: ha magaddal foglalkozol, több leszel!

Csak rajtad múlik mennyivel több és milyen tempóban haladsz!

Jó munkát magadon!

Deés Szilvi, a marketing hekker*

…aki rendbe teszi a marketing folyamataidat,
hogy azután a megvalósítás is sikeres legyen:
logikus tervezéssel – kreatív megvalósítással.

Gyakran Ismételt Kérdések

MI A MEGRENDELÉS, A FIZETÉS ÉS A JELENTKEZÉS MENETE?
 1. Töltsd ki az Jelentkezés űrlapot az adataiddal!  Most van lehetőséged megadni a kuponkódodat, ha rendelkezel ilyennel.
 2. Kattints a küldés gombra!
 3. 24 órán belül emailben kapsz egy díjbekérőt. (Ha nem találsz tőlünk levelet, lehetséges, hogy az e-mail a spam mappába került. Sajnos ez néha előfordul. Ha ott sem találod, mindenképp írj nekünk az info@marketikum21.hu és azonnal utánanézünk, mi lehet a probléma.)
 4. Utald át az összeget. Amint a befizetésed megérkezik, a jelentkezésed attól kezdve érvényes a workshopra.
 5. E-mailben kapsz egy értesítést arról, ha az utalásod megérkezett, és a jelentkezésedet véglegesítettük.
 6. A workshop előtt pár nappal kapod meg a hozzáféréseket. Ehhez a Zoom webinárium rendszerét használjuk. 
 7. A hozzáférésekkel egyidőben minden részletes információt megkapsz a workshoppal kapcsolatban, hogy ráhangoldóva csatlakozhass. Lehet, hogy meglepetés is érkezik majd 
 

A leírásban igyekeztünk kiemelni, kinek szól az adott tanfolyam, és pontosan mit tartalmaz a tananyag. Neked szól a képzés, ha a munkád és a személyed összefonódik. Ha vállalkozó vagy, ha szakember vagy (a kettő nem zárja ki egymást), ha szeretnél valami újba fogni és változtani a Rólad kialakult képen, vagy egyszerűen csak szeretél magaddal tisztában lenni és ezt mások tudtára adni.

A workshop lényege, hogy tudatosan kommunikálj magadról. Nem magamutogatásra, hanem értékeid közvetítésére és (üzleti) céljaid megvalósítására bíztatunk.

MI AZ A SZEMÉLYES MÁRKA NAPLÓ? HOGY NÉZ KI?

A személyes márka NAPLÓ, ahogy a neve is mutatja egy bőrkötéses, egész évre szóló kiadvány (mint az öröknaptárat, bármikor elkezdheted), amit, mint egy naplót, érdemes nap mint nap, hétről hétre elővenni és dolgozni benne. Nyomon követheted vele a haladásodat, feladatokat találsz benne és cselekvésre ösztönöz! 

MÉG SOHASEM TANULTAM MARKETINGET, AKKOR IS ÉRDEMES MENNEM?
A problémáink, acélok és a kihívások, amivel év elején szembenézünk: azonosak. Ha úgy döntöttél, hogy szeretnél foglalkozni a marketigeddel, akkor itt a helyed. Nem célunk, hogy a marketinget halálbiztos trükkök és vevőhipnotizáló praktikák gyűjteményeként mutassuk be. Ha nem vagy eléggé biztos magadban (de miért ne éreznéd, hiszen a szakmádban az egyik legjobb vagy, nem?), hozz magaddal egy kollégát/ismerőst is, együtt jobban érzitek majd magatokat.

MILYEN TECHNIKAI ESZKÖZÖKRE VAN SZÜKSÉG A WORKSHOPON VALÓ RÉSZVÉTELHEZ?
Webináriumi részvételhez internetkapcsolatra és számítógépre/laptopra/tabletre vagy telefonra van szüksége a résztvevőknek.

A WORKSHOPON HASZNÁLUNK-E MIKROFONT? BE KELL-E KAPCSOLNOM A SAJÁT VIDEÓKAMERÁMAT?
A Zoom rendszerét használjuk majd a workshop folymán. Mivel gyakorlati feladatokat oldunk meg és Veled, a személyeddel dolgozunk, mindenképpen javasoljuk a kamera és a mikrofon használatát, hogy valóban beszélgetni tudjunk.

KÉSZÜL FELVÉTEL A WORKSHOPRÓL, AMIT KÉSŐBB VISSZANÉZHETEK?
Ezt az egy workshopunkat nem rögzítjük, elsősorban etikai és személyes jogok miatt. Olyanokról is szó eshet, amiket nem kell másoknak visszajátszani, még ha kevesen is vagyunk jelen a workshopon. Remélem megérted. Létrehozunk csak a résztvevők számára egy zárt Facebook csoportot, ahol majd továbbra is kommunikálhatunk egymással.

HOGYAN TUDOK MAJD BEJELENTKEZNI AZ ONLINE WORKSHOPRA?
A workshophoz a Zoom rendszerét használjuk majd. A képzés előttpár nappal kapsz egy linket. Ha már használtad a Zoom-ot, azon keresztül tudsz csatlakozni. Ha először használod, akkor a linken keresztül regisztrálnod kell. Egyszerű folyamat, de telefonon segítünk, ha megakadtál.